U Korijenima pečenje kao bajadera

Preporučujem mesaru Milan i restoran Korjeni na Novom Beogradu

Krenuli smo kolima u pravcu Savskog keja, kada je najednom ventilacija uvukla miris svežeg pečenja. Taj miris nas je prosto naterao da odmah tu stanemo i uđemo u mesaru „Milan”, tj. restoran „Korijeni”. Uzeli smo 250g neverovatno hrskavog pečenja. Pokazali smo prstom i momak u mesari nam je isekao baš ono što smo hteli i pride nam besplatno dodao i jednu svinjsku nogicu, koju smo posle u slast oglodali. Seli smo u Korjene, gde smo uzeli kupus salatu (bila je sočna, baš kako treba), sačekali smo naše pečenje i baš se fino najeli, iako smo bili u žurbi. Sve u svemu, veliki lajk za „Korijene” i mesaru „Milan”.

Sve tekstove istovremeno objavljujem na platformama Google Maps, WordPress, Blogspot, Blog.rs, TripAdvisor i FourSquare

Comments

Popular posts from this blog

Zavodljiva ćuretina u sosu od višanja

Tri hrasta – bilo, ne ponovilo se

Loša usluga u prodavnici Bubamara